Erica Borne 06 53 77 83 99 info@erica-borne.nl

Bedrijfsmatig ontwerp, aanleg en onderhoud

Wij zijn zeer zeker gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van bedrijfsmatig groen. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Veelal is dit maatwerk.

U heeft een representatief gebouw en dit vraagt om een representatieve buitenruimte. Niet alleen voor het of uiterlijk van uw organisatie, maar ook voor de werkomgeving van uw medewerkers. Een tuin kan daarmee duidelijk toegevoegde waarde leveren voor uw organisatie. Natuurlijk speelt vakbekwaam onderhoud daarbij eveneens een belangrijke rol. Het groen rondom de entree van uw pand dient immers alle maanden van het jaar er perfect uit te zien. Kortom een verwaarloosde tuin van een mooi gebouw doet afbreuk aan de totale representatie.

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw tuin rondom uw bedrijf/organisatie is het belangrijk om uw wensen en behoeftes in kaart te brengen. Onze medewerkers zorgen tijdens het ontwerp en aanleg dat de representatieve bedrijfstuin van hoge kwaliteit gerealiseerd wordt. Onze doelstelling bij het ontwerpen van dergelijke groenvoorziening zijn uw wensen en het versterken van de uitstraling van de onderneming.

Tuinonderhoud

Het onderhoud wat noodzakelijk is om uw bedrijfstuin representatief te houden komt tot stand na overleg met u. Wij kunnen u verschillende pakketten aanbieden en tevens op uw wensen aangepast kunnen worden.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.