Erica Borne 06 53 77 83 99 info@erica-borne.nl

Tuinarchitectuur

Een basis om jarenlang te genieten…

Met een goed tuinontwerp wordt de basis gelegd voor het aanleggen van een tuin, welke naadloos moet aansluiten bij uw beleving en persoonlijke wensen. Het kan zijn dat het gaat om een geheel nieuw ontwerp, maar ook om renovatie van uw tuin.
De eerste afspraak is geheel vrijblijvend maar is bedoeld om uw wensen en ideeën te inventariseren. Onze hoveniers zijn voornamelijk werkzaam in Twente, maar wij hebben ook klanten elders in het land.

Bij het maken van het tuinontwerp wordt er onder meer rekening gehouden met een totaliteit aan factoren, waaronder: de stijl van uw huis, de woonomgeving, het te besteden bedrag enz.

Bent u enthousiast over wat wij samen bedacht hebben dan zullen wij een ontwerp maken en aangeven welke planten passen in uw tuin en welke niet. Uiteindelijk kunnen wij als alles naar uw wens is, aan de slag om uw tuin aan te leggen zoals gewenst. Essentieel bij het ontwerpen van een tuin is het beplantingsplan. Dit is een tekening waarop wordt aangegeven welke beplanting er wordt gebruikt en op welke plek dit komt.